АПММ: Специјална интерактивна обука „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“

МаркетингАПММ: Специјална интерактивна обука „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“

Најчитано

👉 ИМА УШТЕ СЛОБОДНИ МЕСТА !

👉 РЕЗЕРВИРАЈ ГО СВОЕТО МЕСТО !

👉 Учествувај и ТИ на обуката МЛАДИ МЕНАЏЕРИ !!!

Обучувач – ЕЛЕНА ГАГАЧЕВА , национален CEFE тренер

📆 26 НОЕМВРИ 2022
🕗 09.00 – 17.00 часот
📌 https://parkhotel.mk/
🎯 Учесниците добиваат Сертификат за учество на обука „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“
💲 ЦЕНА ЗА УЧЕСТВО : 4999 МКД

Пријавете се на obuki@apmm.mk и на тел: 070/472562

Асоцијацијата на проект менаџери на Македонија креирираше специјална интерактивна обука „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“ која ги содржи есенцијални поенти од вештините: Мотивација, Лидерство, Организациски вештини, Решавање проблеми, Вештини на преговарање, Дигитален маркетинг и Социјални мрежи.
➡️ Обуката е наменета за сопственици, управители, одговорни вработени во компании и студенти.

➡️ Агенда „МЛАДИ МЕНАЏЕРИ“

08.30 – 09.00 Регистрација на учесници
09.00 – 10.30 Мотивација, Лидерство
10.30 – 10.45 Кафе пауза
10.45 – 13.00 Организациски вештини, Решавање проблеми, Вештини на преговарање
13.00 – 13.45 Оброк со кафе пауза
13.45 – 15.30 Дигитален маркетинг
15.30 – 15.45 Кафе пауза
15.45 – 17.00 Социјални мрежи

Со посетата на обуката, учесниците ќе се стекнат со вештини и техники :

✅ да постават јасни цели; да извршат анализа и да утврдат задоволство од постигнатиот успех од сработеното; да си постават системи за мотивирање;
✅ да анализираат ситуација во која ќе идентификуваат и ќе ги дефинираат проблемите; да употребат модел и алатки за анализа и решавање на проблеми; да употребат алатки за донесување одлуки; да направат план; да спроведат одлука.

✅ да употребат техники и алатки при преговарање; да ги идентификуваат и да ги дефинираат фазите на преговарање; самостојно да се подготват и да извршат истражување пред претстојно преговарање; да употребат различни стилови на преговарање; да употребат стратегии за успешно преговарање; да постават правила кои водат до ефективни преговори; да употребат поинакви пристапи при преговарање; да создадат ситуација во која секоја страна е добитник.

✅ да употребуваат техники и алатки со кои ќе ги надминат полињата на недоразбирање – бариерите при комуникацијата; да употребуваат техники на слушање и поставување прашања; да применуваат начини на кажување НЕ

✅ да поставуваат цели и приоритети; да се справат со прекини и одолговлекувања; да го планираат и да го организираат времето; да употребуваат алатки и техники за ефективно управување со времето

✅ да ги совладаат основните алатки во дигитален маркетинг, да научат да таргетираат корисници и да го постават бизнисот да биде видлив и конкурентен

✅ да ги совладаат алатките и можностите на социјалниште мрежи, да научат како се креира влијание на мислење преку социјални мрежи.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање на контакт тел.: 070/472-562.

 

 

 

 

 

 

Извор: Javnaadministracija.mk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе