ЈП Градски паркинг – Скопје: Поставена е пристапна рампа за лицата со попреченост до своите канцеларии

Јавен секторЈП Градски паркинг - Скопје: Поставена е пристапна рампа за лицата со...

Најчитано

Денес во соработка со ЈП „Улици и патишта“ поставена е пристапна рампа за лицата со попреченост, за да им овозможиме полесен пристап кон канцелариите на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, кои се наоѓаат во центар, односно на ул. „Ѓуро Стругар“ 15 А, Скопје.

Истовремено ги потсетуваме лицата со попреченост дека се’ уште во тек е процедурата за поднесување Барања за користење на повластени паркинг услуги за календарската 2023 година.

Лицата со попреченост можат да ги поднесат Барањата до 1 декември 2022 година.

 

 

 

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг – Скопје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе