spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЗШВ: Спроведен испит за добивање на лиценца за процена на тутун

МЗШВ: Спроведен испит за добивање на лиценца за процена на тутун

Се известуваат кандидатите кои полагаа испит за добивање на лиценца за процена на необработен тутун  во Научен Институт за тутун во Прилеп на 21 и 22 Декември 2022 година,  сумираните резултати од тестот и практичниот дел можат да ги проверат во објавените списоци.

Документи за превземање

Список 21.12.2022
Список 22.12.2022

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...