МЕ: Соопштение

МинистерстваМЕ: Соопштение

Најчитано

Прочитајте и дознајте: 👀👇

 

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОПФАТ НА ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА ВРШЕЊЕ НА ТРГОВИЈА НА МАЛО ВО ДЕН НЕДЕЛА И НА ПРАЗНИЦИ КОИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ КАКО НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ СПОРЕД ЧЛЕН 2 ОД ЗАКОНОТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

Извор: Министерство за економија 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе