Пошта: Нов ценовник

Јавен секторПошта: Нов ценовник

Најчитано

Врз основа на член 50, став 7 од Законот за поштенски услуги („Службен Весник на Република Македонија“ бр.158/2010, 27/2014, 42/2014, 187/2014, 31/2016 и 190/2016), согласно Решението на Агенцијата на пошти на Република Северна Македонија заведено под  УП I. бр.02-81 од 20.01.2023 година, АД  за поштенски сообраќај „Пошта на Северна Македониј“-Скопје  во државна сопственост,  го објавува  Ценовникот на универзалната услуга во внатрешен поштенски сообраќај.

Симнете го ценовникот тука.

 

 

 

Извор: Пошта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе