spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиНАЕОП: Трендови во високо образование во Македонија - Еразмус +

НАЕОП: Трендови во високо образование во Македонија – Еразмус +

Трендови во високо образование и влијанието на Еразмус+ програмата кај студентите, административниот кадар и професорите

 

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност 

 

Прочитајте