spot_img

МЗШВ: Повик за интерес за учество на саемски манифестации вон Република Северна Македонија

МинистерстваМЗШВ: Повик за интерес за учество на саемски манифестации вон Република...

Најчитано

Почитувани,

Согласно програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година, во делот за учество на саеми и саемски манифестации вон Република Северна Македонија, Ве повикуваме да доставите свои предлози.

1. Предлог на саеми;

2. Број на потенцијални учесници;

3. Количини / капацитети на производи кои може да се произведат и

4. Оправданост за учество на саемите:

– За традиционалните саеми заради задржување на постојните пазари и

– Нови потенцијални пазари.

Ве молиме Вашите предлози да ги доставите до 10.02.2023 година, до Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство,Сектор за маркетинг и квалитет на земјоделски производи

Ул. Аминта трети бр. 2, 1000 Скопје.

 

 

 

Извор: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе