spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Воведен проектот "Твој службеник"

Гази Баба: Воведен проектот “Твој службеник”

Го воведoвме проектот “Твој службеник” во работата на администрацијата, кој има за цел да ги открие проблемите на граѓаните од терен и потоа да ги решава во рамките на општината.

Општината е институција која е сервис на граѓаните и работи во нивен интерес. Со спроведување на проектот ќе се олесни начинот на кој граѓаните ќе пријавуваат проблеми и за истите да добијат решение.

Проектот „Твој службеник“ ќе се реализира на следниот начин:

Техничките секретари во Месните и Урбаните заедници три дена во неделата ќе бидат присутни во Месните и Урбаните заедници со цел евидентирање на проблемите на граѓаните, а два дена од неделата ќе бидат во општината со цел решавање на проблемите.

Ги повикувамe граѓаните да ја користат оваа можност.

 

 

Извор: Општина Гази Баба 

Прочитајте

АХВ: Бабовски реизбран за генерален секретар на WOAH за Европа

0
Директорот на Агенција за храна и ветеринарство, Николче Бабовски вчера во Париз, Франција реизбран е за Генерален секретар на регионалното претставништво на Светската организација...