spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeНовостиАСЈО: Објавување на ранг листата со конечни резултати

АСЈО: Објавување на ранг листата со конечни резултати

Почитувани слушатели од седмата генерација,

Денеска Комисијата за завршен испит ја одржа седница на која усвои ги Ранг листата со конечни резултати од полагањето на завршниот испит во Академијата за судии и јавни обвинители за седмата генерација слушатели на почетна обука и Конечната ранг листа на кандидати за судии и јавни обвинители.

 

Соглано законската обврска, Конечната ранг-листа на кандидати за судии и јавни обвинители веднаш ќе ја испрати до Судскиот совет на РСМ и до Советот на јавните обвинители на РСМ во текот на утрешниот ден.

 

Ви посакуваме брз избор.

 

Со почит,

 

 

Извор: Академија за судии и јавни обвинители 

 

 

Прочитајте

Гази Баба: Постапка за утврдување на штета врз земјоделските култури како...

0
Ги информирамe граѓаните на Општина Гази Баба дека по разговор на градоначалникот Бобан Стефковски со Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски започнуваме...