spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Известување до основните и средните училишта

МОН: Известување до основните и средните училишта

Министерство за образование и наука – Педагошка служба ги информира сите основни и средни училишта  дека е неопходно новата е-маил адреса на училиштето, во рок од 5 дена, да ја ажурираат и во  https://ucebnici.mon.gov.mk.

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...