spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГази Баба: Создаваме подобри услови за граѓаните со телесен инвалидитет

Гази Баба: Создаваме подобри услови за граѓаните со телесен инвалидитет

Грижата кон сите категории на граѓани ја продолжи градоначалникот Бобан Стефковски и ова утро и беше во посета на неколку семејства кои изминатиот период доставија барање до општина Гази Баба за обезбедување на инвалидска количка.

Наша обврска е да работиме на создавање подобри и поквалитетни услови за граѓаните со телесен инвалидитет со цел нивна полесна интеграција во општеството.

Сите граѓани ја имаат општината за сојузник за решавање на проблемите со кои се соочуваат.

Извор: Општина Гази Баба 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...