spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Анекси на договори за ученички и студентски стипендии

МОН: Анекси на договори за ученички и студентски стипендии

Анексот се пополнува и доставува во три примероци, во писарницата на министерството или преку пошта (ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.54, 1000 Скопје), најдоцна до 17.3.2023 година

 Анекс – студентски стипендии владини стипендисти

 Анекс – студентски стипендии – деца на бранители

 Анекс студентски стипендии со одлука на Влада

 Анекс – студентски стипендии прва група

 Анекс – студентски стипендии втора група

 Анекс – студентски стипендии трета група

 Анекс студентски стипендии – хеликоптерска несреќа

 Анекс ученички стипендии – деца без родители

 Анекс ученички стипендии -електро – техничка струка

 Анекс ученички стипендии -градежно – геодетска струка

 Анекс ученички стипендии – машинска струка

 Анекс ученички стипендии – деца со посебни потреби

 Анекс ученички стипендии – социјална поддршка

 Анекс ученички стипендии – талентирани ученици спортисти

 Анекс ученички стипендии -угостителско – туристичка струка

 Анекс ученички стипендии -земјоделска струка

 Анекс ученички стипендии талентирани ученици

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...