spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАМС: Локални консултации за Националната стратегија за млади во Велес

АМС: Локални консултации за Националната стратегија за млади во Велес

Ве информираме дека локалните консултации за Националната стратегија за млади стартуваа на 7 март во Велес, во просториите на „Младински Центар” Библиотека со почеток од 9.30 часот.

Драфт текстот на Националната стратегија за млади може да го најдете на следниот линк: https://api.ams.gov.mk/wp-content/uploads/2023/02/nsm-23-27_draft.pdf

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...