spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Резултати од Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент...

МОН: Резултати од Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент 2022/2023 година

 

 

 

Табела за ученици
ИД Име на апликант Презиме на апликант Општина Училиште  

Забелешка

19-15051/1 од 14.12.2022 Антонио Коцев Штип Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.  

исполнува

19-14471/1 од 29.11.2022 Грациела Трајковска Скопје ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј  

исполнува

19-13937/1 од 17.11.2022 Никола Данилов Штип Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.  

исполнува

19-166/1 од 05.01.2023 Огнен Златанов Скопје ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј  

исполнува

19-162/1 од 05.01.2023 Јован Терзиев Струмица Државен музички училишен центар Сергеј Михајлов ц.о.  

исполнува

19-110/1 од 04.01.2023 Јана Бужаровска Скопје ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј  

исполнува

19-15493/1 од 22.12.2022 Сања Миленковиќ Скопје ДМБУЦ Илија Николовски-Лиј Не исполнува, купен музички инструмент пред објавување на конкурс

 

Табела за студенти
ИД Име на апликант Презиме на апликант Општина Факултет  

Забелешка

19-15124/1 од 15.12.2022 Теодор Јаневски Тетово УГД  Музичка академија- Џез исполнува
19-14120/1 од 22.11.2022 Ердал Ајдароски Долнени Факултет за музичка уметност Не исполнува, нема оценка 10 по наставниот предмет по инструментот за кој конкурира

 

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте