spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: Известување за полагање на испит за извршители-априлска сесија 2023

МП: Известување за полагање на испит за извршители-априлска сесија 2023

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...