spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОгласи за вработувањеАВРСМ: Активни огласи од Работодавците

АВРСМ: Активни огласи од Работодавците

Прочитајте и аплицирајте: ??

 

 

ОГЛАСИ за вработување 

 

 

Извор: Агенција за вработување

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...