spot_img
spot_img

Градски паркинг Скопје – Детално пролетно чистење на сите паркиралишта

Јавен секторГрадски паркинг Скопје - Детално пролетно чистење на сите паркиралишта

Најчитано

Вчера екипи на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, во соработка со ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје, започнаа со генерално пролетно чистење на паркиралиштата со кои стопанисува претпријатието.

Утрово се чистеа јавните површини наменети за паркирање- зонско, кај меѓуградската автобуска станица, како и кај главната пошта.

Исчистени се обележаните паркинг места од смет, како и просторот околу нив. Оваа пролетна акција продолжува во наредните денови и на останатите паркиралишта со кои стопанисува претпријатието.

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000