spot_img
spot_img

МЛС: Средба ЕУ и министерството за стратешки проекти

МинистерстваМЛС: Средба ЕУ и министерството за стратешки проекти

Најчитано

Шефот за Одделот за соработка во Делегацијата на ЕУ во земјава Штефен Худолин и министерот за локална самоуправа Ристо Пенов остварија средба во министерството.
Тие говореа за стратешките проекти со ЕУ кои се од особена важност за земјава.
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000