Брвеница: Продолжуваме со инфраструктурни проекти

ОпштиниБрвеница: Продолжуваме со инфраструктурни проекти

Најчитано

Штом се создадоа временски услови за работа, продолживме со инфраструктурни проекти.

Во моментов со сопствена механизација се работи на поставување на канализација со должина 130 метри во с. Д.Седларце и 12 метри кружен ток за вода додека во с. Брвеница се врши прередување на бекатон плочки во должина од 210 метри со избран изведувач Мујо Компани.

 

 

 

 

Извор: Општина Брвеница 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе