Крушево: Оглас за издавање на сувенирници

ОпштиниКрушево: Оглас за издавање на сувенирници

Најчитано

Општина Крушево објавува јавен оглас за издавање во закуп на киоск бр. 4 и киоск 5 на Гумење.

Целосниот јавен повик и образецот за понуда во документите подолу.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе