spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: Конкурс за именување на извршители

МП: Конкурс за именување на извршители

Прочитајте и дознајте:??

Конкурс за именување на извршители

 

 

 

 

 

Извор: Министерство за правда 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Градот Скопје со новите специјално адаптирани моторни возила, овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила се посебно адаптирани...