АМС: Известување за членови на База на оценувачи на стандарди за квалитет на младинските центри

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Известување за членови на База на оценувачи на ...

Најчитано

Известување за  членови на База на оценувачи на  стандарди за квалитет на младинските центри

 

На  Јавниот  Повик  за членови на База на оценувачи на  стандарди за квалитет на младинските центри,  објавен  на  ден  08.08.2023  од страна на Агенција за млади и спорт  во сооработка со Сојузот  на младинска работа,   беа пристигнати  12 апликации односно аплицирале  вкупно 12 кандидати.

Комисијата ги разгледа доставените апликации по обајвениот Јавен повик по однос на критериумите и нивната улога, и  одлучи членови  во Базата на оценувачи да бидат следниве кандидати :

 

 1. Валенитна Манчевска Паунковска
 2. Вики Симова
 3. Иван Јованов
 4. Драгана Митровиќ
 5. Јовче Крстески
 6. Ивана Стојчевска
 7. Мариче Тренеска
 8. Петре Мркев
 9. Јовица Митевски
 10. Мартина Јачевска
 11. Зоран Илиески
 12. Илија Станковски

Кој ги исполнуваат бараните криетериуми

 

 

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе