Гази Баба: Градоначалникот Стефковски се приклучи на хуманитарната акција по повод Светски ден на гладот

ОпштиниГази Баба: Градоначалникот Стефковски се приклучи на хуманитарната акција по повод Светски...

Најчитано

По повод 16 Октомври, Светскиот ден на гладот, градоначалникот Бобан Стефковски се приклучи на хуманитарната акција “Заедно против гладот” која ја организира хуманитарната организација Свети Спас.
Оваа донација е придонес во хуманитарната акција со која ќе бидат собрани намирници на храна и средства за хигиена кои ќе се поделат на семејства во социјален ризик.
Последните години сите ние сме сведоци на постојаниот раст на инфлацијата која несомнено го јаде трудот на работникот, а истовремено е и причина за создавање на нови семејства кои не можат да се прехранат.
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе