spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАМС: Јавен повик за ангажирање на консултанти за изработка на Проектна Документација

АМС: Јавен повик за ангажирање на консултанти за изработка на Проектна Документација

Врз основа  на потпишаниот работен план за соработка меѓу УНИЦЕФ и Агенцијата за млади и спорт  со опфат за активностите  за поддршка на младинското учество за животната средина и климатските промени, вклучување на младите во донесувањето одлуки на оддржливи и развојни еколошки решенија, зајакнување на капацитетите и реализација на еколошката демократија, а со цел заштита и подобрување на животната, Агенцијата за млади и спорт објавува

П О В И К

За ангажирање на консултанти за екологија и климатски промени за развој на еко-решенија за одржливи политики на локално ниво, со изработка на проектна документација на микро еко-проекти донесени за одржлив развој и подобра еколошка животна  средина.

 

 

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт 

Прочитајте

МЗ: Средба со директорот на ФЗОМ – Разгледани можностите за проширување...

0
Министерот за здравство Арбен Таравари одржа состанок со директорот на Фондот за здравствено осигурување, д-р Александар Клековски, претставници на Фарамабренд-Нова (асоцијација на иновативни фармацевтски...