spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМИОА: ИЗВЕСТУВАЊЕ-Предлог законот за стручно усовршување и обука на административните службеници објавен...

МИОА: ИЗВЕСТУВАЊЕ-Предлог законот за стручно усовршување и обука на административните службеници објавен на ЕНЕР

Министерството за информатичко општество и администрација ве известува дека Предлог законот за стручно усовршување и обука на административните службеници, како и проценката за влијание на регулативата за истиот се објавени на ЕНЕР.

 

Вашите забелешки и коментари може да ги дадете на следниот линк:

https://ener.gov.mk/Default.aspx?item=pub_regulation&subitem=view_reg_detail&itemid=81326.

 

 

 

 

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација 

Прочитајте