МОН: Листа на примени и одбиени студeнти за сместување во студентски домови (од рокот 1-10.11.2023) и одговори на доставени молби

МинистерстваМОН: Листа на примени и одбиени студeнти за сместување во студентски домови...

Најчитано

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе