spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЗШВ: Известување

МЗШВ: Известување

Врз основа на член 36-б став 4 од Законот за рибарство и аквакултура (“Службен весник на Република Македонија” бр. 7/08, 67/10, 47/11, 53/11, 95/12, 164/13, 116/14, 154/15, 193/15, 39/16, 83/18 и “Службен весник на Република Северна Македонија”  бр. 150/21) Комисијата за полагање на испити од областа на рибарството ве информира дека Испитот за рибочувар ќе се одржи на ден 27.11.2023 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (ул.Аминта Трети бр.2, Скопје).

На денот на полагањето кандидатите потребно е да приложат документ за идентификација (важечка лична карта или пасош).

 

Со почит,

Комисија за полагање на испити од областа на рибарството

 

 

 

 

Извор: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство 

Прочитајте

МЗ: Средба со директорот на ФЗОМ – Разгледани можностите за проширување...

0
Министерот за здравство Арбен Таравари одржа состанок со директорот на Фондот за здравствено осигурување, д-р Александар Клековски, претставници на Фарамабренд-Нова (асоцијација на иновативни фармацевтски...