spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЗШВ: Поддршка на реформите во шумарството во Северна Македонија - NEAR/SKP/2022/EA-RP/0036 –...

МЗШВ: Поддршка на реформите во шумарството во Северна Македонија – NEAR/SKP/2022/EA-RP/0036 – објавува повик за набавка бр. 22-0078-T003 / “Supporting the reforms in Forestry in North Macedonia”- NEAR/SKP/2022/EA-RP/0036 – invitation to tender Ref. No. 22-0078-T003

Проектот финансиран од ЕУ „Поддршка на реформите во шумарството во Северна Македонија“ – NEAR/SKP/2022/EA-RP/0036 објавува јавен повик за набавка на услуги за извршување на пред ревизија и ревизија за сертификација на шумите (на најмалку 100.000 хектари шуми) во Република Северна Македонија, според Националниот стандард за одржливо управување со шумите PEFC.

Комплетната тендерска документација можете да ја најдете на следниот линк: https://shorturl.at/ghij6Краен датум за поднесување на понуди е 26 јануари 2024 во 18:00 часот (централно европско време).


 

The EU-funded project “Supporting the reforms in Forestry in North Macedonia”- NEAR/SKP/2022/EA-RP/0036 is announcing a call for tender for Provision of services to carry out forest certification pre-audit and audit (on at least 100.000 hectares of forests) in the Republic of North Macedonia according to the PEFC National standard for Sustainable Forest Management.

The complete tender dossier can be found at the following link: https://shorturl.at/ghij6. The deadline for submission of tender is 26 January 2024 at 18:00 CET.

 

 

 

Извор: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство 

Прочитајте

МЗ: Средба со директорот на ФЗОМ – Разгледани можностите за проширување...

0
Министерот за здравство Арбен Таравари одржа состанок со директорот на Фондот за здравствено осигурување, д-р Александар Клековски, претставници на Фарамабренд-Нова (асоцијација на иновативни фармацевтски...