spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЦентар: Фудбалско игралиште близу ССМ ќе биде заменето со ново

Центар: Фудбалско игралиште близу ССМ ќе биде заменето со ново

Започна демонтажата на старото фудбалско игралиште кај зградата на ССМ, со цел на негово место да бидат поставени нови реквизити.
Игралиштето ќе добие нова подлога, нови голчиња и ограда и повторно ќе биде зборно место на децата од околината.


Физичката активност е најважна во периодот на развој на нашите деца и затоа вложуваме во целосна реконструкција на детските и спортските игралишта во Општина Центар.

Извор: Општина Центар

Прочитајте