spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЖСПП: Одлука за распоредување на средства по Јавен Конкурс

МЖСПП: Одлука за распоредување на средства по Јавен Конкурс

Врз основа на член 49 став (7) од Законот за проширена одговорност на производителот за управување со посебните текови на отпад („Службен весник на Република Северна Македонија” бр. 215/21),  и Годишната програма за финансирање на управувањето со посебни текови на отпад за 2023 година („Службен весник на Република Северна Македонија” бр. 27/23 и 189/23)  министерката за животна средина и просторно планирање донесе одлука за распоредување на средства по објавениот „Јавен конкурс за развој и имплементација на национална  кампања за подигање на јавната свест и едукација на граѓаните и субјектите за постапување со посебните текови на отпад“,  на правното лице Друштво за услуги „БД Група“ ДООЕЛ, Скопје.

5 ОДЛУКА ПО КОНКУРС 2,02,2024

Извор: Министерство за животна средина и просторно планирање

ПРЕТХОДНА ОБЈАВА
СЛЕДНА ОБЈАВА

Прочитајте

МЗ: Манолева на билатерални средби со министрите за здравство на Словенија...

0
Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева оствари билатерални средби со министерката за здравство на Република Словенија, Валентина Преволник Рупељ и д-р Шимон Војислав,...