spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниИлинден: Решение за определување на заштитна зона и зона под надзор при...

Илинден: Решение за определување на заштитна зона и зона под надзор при потврда на болеста Африканска чума кај свињите

Решение со бр.10-421/ 2 од 14.02.2024г. за определување на заштитна зона и зона под надзор при потврда на болеста Африканска чума кај свињите

Извор: Општина Илинден

Прочитајте

Карпош: Еко викенд со ,,Генералка Викенд“

0
Општина Карпош и оваа година се придружи на националната еко акција, ,,Генералка Викенд“, во која се спроведе активно чистење на територија на цел Карпош,...