spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Силна динамика како никогаш досега

Бутел: Силна динамика како никогаш досега

Ветувањата кон граѓаните се реализираат.

Со ова асфалтирање завршува првата фаза од реконструкцијата на улиците во населеното место Бел Камен.

Во наредниот период ќе се асфалтираат улици во останатите населени места.

Се подобрува патната мрежа во сите населени места, а приоритет добија оние места каде што досега никогаш немало асфалт.

Градежната офанзива се одвива со силна динамика. Запазени се сите рокови и ветувањата кон граѓаните.

Еднаков и рамномерен развој на сите населени места.

Извор: Општина Бутел

Прочитајте