spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВаландово: Листа на избрани песни за  „ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2024“

Валандово: Листа на избрани песни за  „ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2024“


Наслов на композицијаШифра на композиција
1Маре душоМаре
2Удрете ајдеЦигара
3Одаја за насВардар
4Лична МакедонкаМичурин
5Земи сèДукати
6СпомениНосталгија
7Искрена љубов се бараВистина
8ТемјанаВино
9Мерак живот балканскиДад
10Усни ти љубамСтерео
11Тропни ми на портиВИА Фолк Фест Валандово 2024
12Мирисот на домаФобос
13Љубов невозвратенаЉубов невозвратена
14Љубовта е оганЉубовта е оган
15Благи думи за БлагицаБлагица
16Скарана со љубовтаПарфем
17ПредавникТопли зборови
18Само ќе ти пеамААКК
19Не си мојаПенкало
20Го чекам аберотАбер

Извор: Општина Валандово

Прочитајте