spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМИОА: Покана

МИОА: Покана

„РеСПА го објави регионалниот предизвик за отворени податоци 2024 година. Се покануваат заинтересираните страни да се придружат  на единствена иницијатива која препознава, наградува и промовира иновативната повторна употреба на отворени податоци за позелена, поинклузивна и дигитална иднина“!

На следниот линк  повеќе  https://www.respaweb.eu/93/pages/77/regional-open-data-challenge-2024

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација

Прочитајте

Ѓорче Петров: Обуки за подобрување на услугите на администрацијата

0
Општина Ѓорче Петров ја спроведува последната фаза од обуките за подобрување на услугите од страна на јавниот сектор, односно на вработените преку користењето на...