spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
Home@дминистрацијаМакедонска Каменица: Е услуги на оштината

Македонска Каменица: Е услуги на оштината

Assessment of the digital gap video_eng (youtube.com)

https://youtube.com/watch?v=glYTzb1uqD4%3Fsi%3D3ZDRx1It67bweILH

Општина Македонска Каменица како и останатите општини во Источно Планскиот Регион овозможија своите услуги кон граѓаните да ги обезбедуваат по електронски пат. Секој жител на општините во овој регион можат да си креираат свој профил на апликацијата E-услуги и да поднесат барање за било која услуга до општината и по електронски пат истата да ја остааварат.

Пристапот на оваа апликација е на следниов линк https://eservices.eastregion.mk/

Упатството као да се регистрирате на оваа апликација можете да го проследите на следниов линк Регистрација – LoGeS – YouTube

https://youtube.com/watch?v=zWYaHNK-HPg%3Fsi%3D108y5-aptj87k0hv

Извор: Општина Македонска Каменица

Прочитајте

МЗ: Манолева на билатерални средби со министрите за здравство на Словенија...

0
Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева оствари билатерални средби со министерката за здравство на Република Словенија, Валентина Преволник Рупељ и д-р Шимон Војислав,...