spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВелес: Спортската сала во ООУ „Васил Главинов“ со нов лик

Велес: Спортската сала во ООУ „Васил Главинов“ со нов лик

При крај се градежните зафати околу реконструкцијата на спортската сала во ООУ „Васил Главинов“. Се реновираше таванот на салата, се санираа ѕидовите, се промени и подот. Реновирањето ги опфати и соблекувалните и тоалетите со што се комплетира новиот лик на спортската сала. Предвидено е да се постави и обезбедување на спортската опрема.

Со реконструкцијата на спортската сала учениците од ова училиште како и клубовите кои ја користат ќе добијат модерно опремен простор и подобри услови за спорт и рекреација.

Извор: Општина Велес

Прочитајте

Делчево: Известување за достава на Решенија за данок на имот за...

0
Почитувани граѓани, Ве известуваме дека службите од Општина Делчево започнаа со редовната теренска достава на Решенија за данок на имот за 2024 година, и Решенијата...