spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниНоваци: Изграден е летниковец во село Живојно

Новаци: Изграден е летниковец во село Живојно

Завршена е изградбата на уште еден летниковец во село Живојно по барање на жителите од ова населено место. Ова е уште едно мое предизборно ветување а како резултат на потребите на жителите место наменето за одмор и дружење. Покрај летниковецот изградена е и настрешница на објектот каде се наоѓа продавницата. Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Новаци.

Извор: Општина Новаци

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...