spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниНоваци: Изградена е настрешница во кругот на манастирот Св. Филип во с.Долно...

Новаци: Изградена е настрешница во кругот на манастирот Св. Филип во с.Долно Орехово

Се изгради настрешница во кругот на манастирот Св. Филип во с.Долно Орехово. Манастирот се наоѓа на интересна локација, опкружен со природни убавини, поради што со оваа градба може да служи и како излетничко место. Општина Новаци со вакви проекти се труди да ги промовира природните убавини и културното наследство, кои ги имаме во изобилие.

Извор: Општина Новаци

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...