spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЦентар: Еко партнер на Генералка викенд 24

Центар: Еко партнер на Генералка викенд 24

Општина Центар се мобилизираше и со голем број волонтери се вклучи во втората Генералка викенд.

Општинската администрација, вработените од ЈП ПОЦ, Црвениот крст, младите и пензионерите дел од амбасадорите и заинтересираните граѓани чистеа на Кале, во паркот под Кале и појасот се до Музејот на Современа уметност, на Цветен пазар, паркот на Нова Македонија, паркот зад МКЦ како и Паркингот спроти Ист Гејт.

Им благодариме и на сите останати граѓани кои пројавија желба да се вклучат во чистењето. Се надеваме дека оваа акција ќе ја зајакне свеста да одржуваме чиста и здрава животна околина.

Извор: Општина Центар

Прочитајте