spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЧучер Сандево: Граѓански буџет на општината за 2024 година

Чучер Сандево: Граѓански буџет на општината за 2024 година

БУЏЕТОТ НА ОПШТИНАТА претставува годишен план на сите приходи, приливи и одобрени средства и сите расходи и одливи на средства, а ги вклучува основен буџет на општината, буџетот на дотации, буџетот на донации, буџетот на заеми и буџетот на самофинансирачки активности.


Превземи

Граѓански буџет на општина ЧУЧЕР САНДЕВО за 2024 година.

Извор: Општина Чучер Сандево

Прочитајте