spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниМакедонски Брод: Генералка Викенд 2024 година

Македонски Брод: Генералка Викенд 2024 година

На територијата на Општина Македонски Брод се одржа Генералка Викенд и се чистеше на повеќе локации.

Голема благодарнот до Општинската администрација, Основното и Средното училиште, Домот на култура, Детската градинка, ЈП „Водовод и канализација“, ЈКП „Комунална хигиена“ и Еколошкото Друштво ТРЕСКА и сите останати поединци кои се вклучија во акцијата за почист Македонски Брод.

Извор: Општина Македонски Брод

Прочитајте

Илинден: Најдобрите ученици на државните натпревари на прием кај градоначалникот Георгиевски

0
И оваа година Градоначалникот на општина Илинден Александар Георгиевски приреди прием на учениците од основните и средното училиште од општината кои освоија високи места...