spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарбинци: Осветлена пешачката патека и патниот правец Таринци-Долни Балван

Карбинци: Осветлена пешачката патека и патниот правец Таринци-Долни Балван

Поставени се 76 канделабри во должина од 1600 метри кои целосно ја осветлуваат новата пешачка патека и патниот правец Таринци-Долни Балван.Ова е значајна инвестиција со средства целосно обезбедени од буџетот на општина Карбинци, со која се зголемува безбедноста на пешаците и сообраќајот и се подобрува животот на жителите!

Извор: Општина Карбинци

Прочитајте