spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКичево: Генералка викенд

Кичево: Генералка викенд

Поинаков викенд,

Денеска Општина Кичево во соработка со компанијата „MAN and MOUNTAIN“ организиравме активност за чистење на градот.

Под мотото „ГЕНЕРАЛКА“ со иницијатива на вработените во општина се презеде иницијатива да го исчистат целиот отпад на терен и на некој начин да ја рашират пораката да се сензибилизираат сите граѓани да не го фрлаат своето ѓубре на местота кај што не треба, се со цел за да имаме по чист град.

Извор: Општина Кичево

Прочитајте