spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарпош: Санкции на ударни дупки

Карпош: Санкции на ударни дупки

Во рамки на Програмата на Секторот за комунални работи, во делот на проект за брзи интервенции и тековни активности, во тек е пополнување на ударни отворени дупки, кои со нивното затворање се добива поголема безбедност пред се на пешаците а и учесниците во сообраќајот. Изведувач на градежните работи е фирмата Електро Коп, а во моментов се работи во Урбаните заедници Влае 1 и 2, Кузман Јосифовски-Питу и Пецо Божиновски-Кочо.

Извор: Општина Карпош

Прочитајте

Дојран: Дојран Гурман Фест 2024

0
Дојран Гурман Фест 2024– гастрономско патување низ вкусовите на традиционалната кујна од Дојран приготвени од вештите раце на жените од “Здружение на жени-Дојрана” кои...