HomeСамостојни органиСамостојни државни органи

Самостојни државни органи

ДЗС: Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен, јули 2022 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во јули 2022 година, во однос на јули 2021...

НАЕОП: Онлајн работилница за Еразмус+ КА210- Партнерства од мал обем

Почитувани, во пресрет на октомврискиот рок за аплицирање, НА организира он-лајн обука за поддршка на корисници за аплицирање во КА210- Партнерства од мал обем, за...

НАЕОП: Повик за избор на пет еТвинери за Онлајн годишна конференција

Согласно двегодишната програма за еТвининг (2022-2024) еТвининг центарот објавува повик за учесници за еТвининг годишната конференција 2022, која ќе се оддржи онлајн од 20.10.2022 до...

АМС: Сојузот на хемичари додели благодарница на Агенцијата за млади и спорт

Сојузот на хемичари на Република Северна Македонија на настанот додели благодарница на Агенцијата за млади и спорт за поддршката која ја добиваат за учество...

АМС: Јавен повик за пријавување во работни групи за изработка на Националната стратегија за млади 2023-2027

  Агенцијата за млади и спорт во соработка со Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Фондот за население...

АВРСМ: Активни огласи од Работодавците

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇     ОГЛАСИ за вработување      Извор: Агенција за вработување

АА: Активни огласи за Државни и Јавни службеници

Прочитајте и дознајте: 👀👇     ОГЛАСИ за вработување        Извор: Агенција за администрација 

АА: Активни Интерни огласи

Прочитајте и аплицирајте: 👀👇     ОГЛАСИ за унапредување      Извор: Агенција за администрација

ДКСК: Работен состанок со ЗП задолжен за политики за добро владеење Грковска и Министерот за животна средина и просторно планирање Нуредини

На 14.09.2022 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), се одржа работен состанок на претседателката и членовите на ДКСК со...

ДКСК: Одржана средба со делегација на Агенцијата за спречување на корупцијата на Косово

На 07.09.2022 година  Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), оствари средба со делегација на Агенцијата за спречување на корупцијата на Косово (поранешна Агенција...
https://www.esp.com.mk/spot_img

НАЈЧИТАНИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ