Гостивар: СОТУ „Гостивар“, продолжуваат работите и реконструкциите

ОпштиниГостивар: СОТУ „Гостивар“, продолжуваат работите и реконструкциите
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

 

СОТУ „Гостивар“, продолжуваат работите и реконструкциите, кои вклучуваат: нови плочки, целосно фарбање на ходниците, како и реновирање на кабинетите за: козметика, архитектура, заварувачки и центарот за кариера.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img