Гостивар: Циглана, комплетно реновирање на периферното училиште „Единство“

ОпштиниГостивар: Циглана, комплетно реновирање на периферното училиште „Единство“
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Циглана, комплетно реновирање на периферното училиште „Единство“ кое вклучува регулирање на влезот, ново осветлување, бојадисување и реновирање на училници и ходници, како и поправка на тоалети.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img