Кавадарци: Гребење на стариот асфалт на ул. Ѓуро Салај

ОпштиниКавадарци: Гребење на стариот асфалт на ул. Ѓуро Салај
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Деновиве се отпочна со гребење на стариот асфалт на паркингот на ул. Ѓуро Салај, потоа следува негово асфалтирање.

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img