spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКавадарци: Асфалтирање на две споредни улици на Киро Крстев спој со Крсте...

Кавадарци: Асфалтирање на две споредни улици на Киро Крстев спој со Крсте Мисирков

Градежната фирма “Изолација”- Скопје започна со асфалтирање како и со местење на рабници на две споредни улици на ул. Киро Крстев спој со ул. Крсте Мисирков.

Двете улици се со должина од по 60 метри и ќе се асфалтира со вкупна квадратура од 720m2.

Извор: Општина Кавадарци 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...