Крушево: Оглас за издавање на сувенирница

ОпштиниКрушево: Оглас за издавање на сувенирница
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Крушево објавува јавен оглас за издавање во закуп на киоск бр. 4 на Гумење.

Целосниот јавен повик и образецот за понуда во документите подолу.

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img